Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.23. 09:14 Susybaby

Becstelen hódítások egy züllött világban

Nagyon érdekes dolgot találtam, szeretném megosztani veletek. Az olvasói leveleken túlmenően úgy gondoltam, ezt is megvitathatnánk, fejezetről-fejezetre. Nemrég a kezembe, illetve pontosabban a monitoromra akadt egy, feltehetőleg az internet hőskorából vagy talán még régebbről származó ekönyv. Ezt onnan gondolom, hogy formázás semmi, úgy néz ki, mintha hagyományos írógépen begépelték, majd utána beszkennelték volna. Terjedelme 61 oldal, címe 'Hogyan vigyük ágyba a nőket akiket megkívánunk' ( How To Get The Women You Desire Into Bed ). A mű korára való tekintettel feltételezem, hogy férfiak számára íródott. :-)

A szerző rögtön a könyv elején felhívja a figyelmet, hogy a könyvben alkalmazott technikák polgár- illetve büntetőjogi következményekkel járhatnak.

Első fejezet

Becstelen hódítások egy züllött világban.

A bevezetés elején a szerző hivatkozik azokra az emberekre, akik a könyv első változatának olvasásakor fel voltak háborodva bizonyos technikák morálisan elítélendő mivoltán. Maga a szerző is bevallja, hogy komoly lelkitusa után kerültek bele bizonyos részek a könyvbe. Viszont utána így folytatja:

"Mindezek ellenére a becsületes és a becstelen relatív fogalmak. Ha te és én, egy boxmeccsen állunk szemben egymással, és mindketten a szabályok szerint harcolunk, akkor 'becstelen' az, ha tökön rúglak és a szemedet megütöm. Te betartod a szabályokat, ezért nekem is ezt kell tennem. De, ha te elkezdesz piszkos módszerekkel küzdeni, senki és semmilyen erkölcsi szabály nem kényszeríthet engem, hogy csak álljak mint egy bírka és tűrjem. Ilyenkor én is feladom a szabályokat, és a győzelemre fogok hajtani, mindegy mibe kerül. "

És hogy miként kapcsolódik ez a nőkhöz és a szerelemhez? Íme:

" Sajnos amikor nőkről van szó, sokszor ugyanez a helyzet. Elvárják tőled hogy szabályosan játsszál, ugyanakkor ők úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek. Például, sok nő egyenesen imádja a Te idődet és pénzedet pocsékolni, és általában szívatnak, és hagyják, hogy abban hitben ringasd magad, hogy a jutalom (a szex) is hamarosan következik. A randin szexről beszélnek, sokszor megérintenek, és CSÁBÍTÓAN VISELKEDNEK. Viszont ha ezen felbátorodva megpróbálsz közeledni hozzájuk, rögtön kiborulnak, és elkezdenek sivalkodni, hogy az összes férfi állat, és hogy csak egy dolog érdekli őket". De az is lehet hogy a 'nem vagy az esetem' című nevezetes mondatot dobják az arcodba. Az is lehet hogy ráébredsz, hogy csak társasági 'pótkeréknek' használt, mert a barátja vidéken volt néhány hétig, ő meg nem akart addig otthon ülni, és a négy falat bámulni."

Röviden: A szerző szerint, egy nővel addig szabad és kell 'úriember' módjára bánni, amíg ki nem derül róla, hogy nem is komolyan gondolja a dolgot, azaz nem akar szexet. Ezután bármiyen technika bevethető.

Vajon hány férfi olvasta ezt a könyvet a világon?

(folytatás következik)

8 komment

Címkék: becsület aljas becsapás hódítás galád piszkos


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azallamenvagyok 2008.10.26. 09:00:18

a következetlen női viselkedés elég gyakran tapasztalható dolog a párkeresés során. ezen nincs mit szépíteni. sokan ezt az esetleges későbbi kapcsolat során sem adják fel - ami még gázabb dolog. a szerző élesen fogalmaz, és (túl) negatívan megélt tapasztalatok alapján ítélkezik, de amit mondani akar, az egy enyhébb formában, általánosításmentesen sajnos igaz. nem elítélendő azonban az egyén eme viselkedés miatt, sajnos a jelen társadalmi rend(etlenség), a populista, manipulatív, egomán behatások következménye ez is.

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.26. 10:38:36

Szia! Te hogyan foglalnád rendszerbe ezeket a 'populista, manipulatív, egomán' behatásokat?

Egyébként a szerző nem sokat beszél magáról, illetve a negatív tapasztalatairól, de van itt egy bekezdés, ami ezt-azt sejtetni enged:

"Ha már témánál vagyunk, nevezhetjük -e 'fair'-nek, hogy a jóképű és gazdag fickók kapják meg az összes gyönyörű nőt, míg téged kutyába se vesznek? Tán neked nem jár ki az a szexuális kielégülés, ami azoknak a fiúknak akiknek kedvezett a genetika és a fater bankszámlája? Miért kell neked birka módjára járkálnod a világban és belenyugodni ebbe a gáz helyzetbe barátom [...]?

Már készül a következő post, ahol az illető azt fejtegeti, továbbmenve a női következetlenség szálon, hogy míg a srácoknak komoly munka a nők meghódítása, a nőknek egyszerűen választás kérdése hogy kivel és mikor fekszenek le.

Szerintem itt is a túlzott általánosítás esete forog fenn. Bár ne felejtsük el, a szerző amerikai...

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.26. 10:47:31

A női következetlenségnek van egy olyan oldala is, hogy mi sokszor a vágyaink mentén kommunikálunk le dolgokat: azt szeretnénk hogy mi legyünk a középpontban, hogy törődjenek velünk...a férfi pedig már akkor a szexre gondol, amikor az bennünk még fel sem merül.

azallamenvagyok 2008.10.27. 13:12:40

Susy, hm, a behatások rendszerezésén még nem gondolkodtam, de valahol úton van egy 4 részes post-áradat a témában nálam is - vagy a fikán:) valahol arról van szó, hogy minimális olyan hatás éri a nőket, ami tényleg arra terelné őket, hogy felelősek legyenek a döntéseikért, tudják, mit akarnak. a mai női lét tragédiája...

a postban a komoly általánosítás miatt tényleg sajnálom az írót, s magamat is sajnálom, hogy tudom, mire gondol:DDDD

"Elvárják tőled hogy szabályosan játsszál, ugyanakkor ők úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek." - ennek a mondatnak sajnos nagy az igazságtartalma, a megközelítés (mint gyűlölet) ellenben rossz. Itt tényleg csak az énkeresés egomán korlátoltságáról van szó. Sajnos sok fiatal hölgy tényleg nem jut el odaáig, hogy tükörbe nézzen, és az elvárásaival szembe találja magát. Esetleg addig, hogy amit elvár mástól, arra ő is képes legyen.

Párszor ráfaragtam erre én is, járattam a pofám (de minek), kb csak a jóindulattal való visszaélést kapja az ember.

tapasztalat szerint ez elsősorban a 22-28 korosztályra igaz, a 30-asok nagyrészt már túl vannak ezen, a kisebbek pedig még ártatlanabbak annál, hogy áttapossanak az emberen:)

Persze tisztelet a kivételnek, s végül én is megtaláltam azt, aki korrekt, akivel meg lehet beszélni a dolgokat:)

A problémát sajnos ugyanúgy érdemes a felszínen tartani, mint a házimunkában/gyereknevelésben mennyire legyen partner a férfi kérdést:) Hátha tanulunk:)

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.27. 15:43:41

Köszi a tippet, majd utánakeresek a blogodon, vagy a fikán. Ez utóbbinál mondjuk zavar (bár magát a blogot nagyon nagyra tartom), hogy a két szerkesztő hölgy le se reagálja a jelenlétemet...

Olvasd el a következő postot, a szerző is elismeri, hogy vannak kivételek, de azt is hozzáteszi, hogy szerinte és még több ezer megkérdezett férfi szerint ez nagyon ritka. Te kifogtad az aranyhalat. :-)

nemtudom 2008.10.27. 16:23:07

aranyhal ezzel tisztában van, én meg bólogatok lelkesen:)))))

azallamenvagyok 2008.10.28. 09:02:11

munkahelyi tiltás miatt csak ebbe a posztba tudok írni:)))

egy nő tollából származik a következő idézet, pasik, VAN REMÉNY:)))

"Az a nő viszont, aki izgatja a férfit, utána pedig megálljt parancsol, az a férfi szemében egy ribanc. Ha nem akarunk szexelni, ne engedjük, hogy bármely szavunk, vagy tettünk félreérthető legyen. Mert, ha egy férfi szexelni akar, akkor azt úgyis félre fogja érteni. Ne hívjuk fel a lakásunkra este egy teára, ne beszéljünk szexuális dolgokról, ne fogdossuk, és ne hagyjuk, hogy fogdosson- feltéve, hogy nem akarunk kibaszni vele."

dolcerina.freeblog.hu/

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.28. 09:58:48

Hát ezt tanítani kellene az iskolában. Máris írtam a bloggerinának, hogy ha gondolja, nézzen be hozzánk!
süti beállítások módosítása