Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.27. 15:25 Susybaby

A fiúk dolgoznak, a lányok csak válogatnak

Ahogy ígértem, továbbmegyünk a női következetlenség szálon. Idézem:

"Azonban van itt még más is. Ha szexről van szó, a nők erőfölényben vannak. Még egy kövér és csúnya troll is hozzájuthat a kielégüléshez. Csupán annyit kell tennie, hogy elmegy egy kocsmába vagy klubba, kicsit flörtölőre veszi a figurát, és máris kiviszi valaki. Biztos hogy valaki megdugja, ha nem is a legjobb külsejű arc, de legalább valaki. Még egy tisztességes külsejű srácnak is nehéz dolga van, ha szexuális kielégülést keres."

Itt egy nagyon nagy ellentmondás van. Nem arról van szó, ahogy azt már előzőleg kinyilatkoztatta, hogy a lányok csak a jóképű/gazdag pasikkal hajlandók lefeküdni??

És most jön a tételmondat, nagybetűvel:

A SRÁCOKNAK A SZEXÉRT DOLGOZNIUK KELL A LÁNYOKNAK CSAK VÁLOGATNIUK

Rögtön utána egy ígéret is található: aki ezt a könyvet olvassa, az átkerül a 'szerencsés oldalra', és neki is csak válogatnia kell majd.

Mielőtt arra a következtetésre jutnánk, hogy az illetőt az agya helyett a farka irányítja, íme az ellenbizonyíték. Ez egyben kifejezi a szeretet iránti vágyát is:

"Ha már itt tartunk, valamit tisztázzunk. Nem hiszem hogy ha nőkről van szó, a szex a minden. Abban sem hiszek, hogy a könyvben leírt taktikák használata mindig szükséges, vagy éppen KÍVÁNATOS (legyen az tisztességes vagy tisztességtelen) ahhoz hogy ágyba vigyük a nőt. Elképzelhető, hogy az adott nő elég okos és értelmes ahhoz, hogy elfogadjon téged olyannak, amilyen vagy, anélkül hogy szívatna vagy játszadozna. Lehet hogy elég józan és pszichésen is rendben van ahhoz, hogy az ilyen irányú vágyát természetes módon kifejezze, mindenféle megszakítások és bűntudatébresztő játékok nélkül. ( without any hang-ups or guilt games = ti hogy fordítanátok ezt?)

Sőt - nagy sóhaj - még az is megtörténhet veled, hogy a közelség és a barátság ami köztetek van, még a szexnél is fontosabb. Ha egy ilyen nőre akadtál, kifogtad az aranyhalat. Vigyázz rá, és ne hagyd elmenni! !"

Hát eddig a szép és a jó. A gondolatmenet azzal zárul, hogy bár ez lenne az ideális, ő és sok más megkérdezett férfi elmondása szerint ez csak a legritkább esetben van így. A valóság szerinte az, hogy míg a férfiak sok nőt találnak kívánatosnak, addig ezek közül a nők közül nagyon kevés fogja őket 'természetes módon' (=valószínűleg úgy érti, hogy trükközés nélkül), és a férfiak nagyon kevés olyat találnak közöttük, akit szeretni, tisztelni és imádni lehetne.

5 komment

Címkék: lányok fiúk válogatós szenvedő hajtó hülye picsák la poupée qui fait non


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtudom 2008.10.27. 16:21:57

hm, újfent azt kell mondanom, hogy (ha félig is) bólogatok. DE

ez valójában nem a férfiak tragédiája, hanem a nőké, ha így érzi az ember, az a női identistászavarból eredhet, ha szívózik, azért szívózik, mert önigazolást keres, kis önbecsülésre vágyik

amit ezen a téves úton szerez meg, nem jőve rá, hogy csak önámítás

(csak nekem hiányoznak a vadfeministák?)

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.27. 19:19:15

Remélem, rajtam kívül még sok nő olvassa soraidat. Határozottan jót teszel az önbecslésünknek. :-)

Hát azért a vadfeministákkal csak óvatosan, habár némelyikben kifejezetten sok a jó szándék, mégis alapjában véve nagyon nehéz őket elviselni, mert bántja őket, hogy esetleg valaki azt meri állítani hogy boldog úgy, ahogy van.

A férfiak nem látnak a női lélek mélyére, ők csak a szívózást látják. Lehet hogy tanítani kellene az iskolában ezt az identitásdolgot?

2008.10.28. 14:46:52

Susybaby!

„A férfiak nem látnak a női lélek mélyére, ők csak a szívózást látják. Lehet hogy tanítani kellene az iskolában ezt az identitásdolgot?”

ezt a semmitmondó 2 mondatot. kurvahülye vagy! mély lelkű ember nem szívat másokat, míg másokat szívató embernek elég gennyes lelke van.

aztán még idehozod az identitásdolgot... kurva sok gennyeslelkű ember azt hiszi magáról, hogy jólelkű, azt pont ezért szívat érzéketlenül másokat.

ja tanítani kellene. neked is: önismeretfejlesztés.

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.28. 16:33:24

Bölcs Ész: Azt mondtam, hogy a férfiak a szívózást látják. Látják. Azt akartam ezzel mondani, hogy van a női léleknek egyfajta kifejezésmódja, amit a férfiak szívózásnak ÉLNEK MEG. Pedig ha felismernék rögtön az elején, hogy miről van szó, nem élnék bele magukat, így később megszívatva sem éreznék magukat. És ez az amit az iskolában tanítani kellene.

Persze, ott vannak a gennyeslelkűek is, akik tudatosan csinálnak dolgokat, erre természetesen nincs mentség.

író 2008.12.07. 14:43:03

Ez valóban így van, hogy a nők egy kicsit előnyben vannak, ha a szexről van szó, mert nekik nincs szükségük az ugrálásra, viszont ők sem kapnak meg mindent olyan egyszerűen.
Szex és szex között is van különbség.
Van aki igényes önmagára és nem éri be csak akármivel és van olyan nő akinek mindendegy alapon történik minden. Viszont lehet hogy a szex terén előnyben vannak, de a szex olykor nem minden, ha nincs szenvedély és nincs szeretet.
Mert a nők leginkább a biztonságra, szeretetre és megnyugvásra vágynak, de azt nem minden férfitől kaphatják meg és inentől kezdve lehetnek akármilyen szépek és csábítók sokszor pofára fognak esni.
A mai fiatalok nagy része csak szórakozásnak veszi az egészet, egy játéknak és nem éreznek semmi féle felelősséget csak mint egy nagy buli.
Az érettebbek akiket már nőknek lehet nevezni azok már tanultak mindebből és kezdik felismerni, hogy régebben milyen hibákat követtek el és számukra már nem minden a szex körül forog. Óvatosabbak és megfontoltabbak lettek és csak olyan önmagára és környezetére is is igényes férfiakal próbálnak meg kapcsolatot létesíteni, akik már nem csak testileg hanem agyilag is felnőttnek mondhatják magukat.
Akiknél még számítanak a legfőbb emberi erények, akik valamilyen értékek mögé építik fel az életüket és a szexet mint az ember életének meghatározó eseményét és a világ legtermészetesebb dolgát nem csak játéknak használják hanem egy fontos érzelmi állapotnak is tekintik, amivel nem csak örömet hanem boldogságot is tudnak női párjuknak szerezni.
süti beállítások módosítása