Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.08. 07:56 Susybaby

Mitől randi a randi?

Két hete szakítottam a barátommal. Teljesen kész voltam, de most már magam is belátom, hogy talán jobb is így. Soha nem veszekedtünk, talán ezért is szakítottunk, mert egy félév után egyszerűen unalmas volt az egész. Nem akartam, de amikor együtt voltunk, néha muszáj volt egy másik fiúra gondolnom.

A szakítás után jelentkezett a másik fiú. Ismerem már vagy három éve, időnként összefutottunk, de minden találkozás között hónapok teltek el, addig teljes csönd és némaság. Most naponta SMS-ezünk. Egy éve találkoztunk utóljára személyesen, valami volt a levegőben köztünk, de mindketten túl szégyenlősek voltunk, hogy elkezdjünk valamit.

Hétvégén újból találkozunk. Én akartam. Megkérdeztem, hogy akar -e találkozni, és azt mondta hogy nagyon örülne. A kérdésem: ez most egy randi, vagy csak két ismerős találkozása? Mitől lesz a randi randi? Egyáltalám, jó ez így , hogy ilyen rövid idő elteltével ismét randizok valakivel?

És honnan tudhatom, hogy akar -e tőlem valamit? Az SMS-ei tök édik, azt írja a végére mindig, hogy puszillak, és láthatóan nagyon örül hogy találkozhat velem...

Teljesen össze vagyok kavarodva...

4 komment

Címkék: sms randi kedves randevú találkozás srác


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvicska 2008.10.08. 16:35:34

Egy randi akkor randi, ha két ember, egy új kapcsolat elkezdésének reményében megbeszéli, hogy ez lehetséges -e, és hogy mindketten akarják -e.

Nos, a Te esetedben nem tudom h randi -e, mert nem ismerem a srác szándékait. De ebből még bármi lehet, mert 1) a srác érdeklődik irántad 2) Valószínűleg Te is örülnél neki, legalábbis az írásodból úgy tűnik, hogy azt kívánod, bárcsak...

De: Miért nem hagyod, hogy maguktól menjenek a dolgok? Ha már eddig is vibrált körülöttetek a levegő, most még egy lépéssel továbbmehettek. Ha nem...hát nem. Lazíts, és élvezd a társaságát, ennyi. Úgyis kiderül majd a megfelelő pillanatban, hogy lesz -e a dologból valami.

És hogy helyes -e ez így? Persze hogy az, ha neked jó. Ha túl vagy a szakításon, miért lenne tilos bárkivel is újból randizni? Szabad ember vagy, nem?

Detlef · http://www.gazdapiac.com 2008.10.08. 18:41:06

Mitől vagy összekavarodva, biztos hogy többet akar, tehát ez egy randi!! :-)

Ha tényleg jól megértenétek egymást, akkor csak szórakozás lenne, de mivel éppen hogy csak ismeritek egymást, és ő mégis ilyeneket írogat, akkor az randi...

Felejtsd el, hogy korán, ha tényleg el akarod felejteni a volt barátodat, és tényleg tetszik a srác, akkor mindent bele!!!!

kicsy 2008.10.08. 19:21:37

Van ötletetek, hogy mit csináljunk? Jó lenne sétálni egyet, de mi van ha rossz idő van? Üldögéljünk egy cukrászdában? Valahogy nem az igazi...

zZz 2008.10.14. 23:05:30

"Soha nem veszekedtünk, talán ezért is szakítottunk, mert egy félév után egyszerűen unalmas volt az egész."

Ha az első két tagmondatot komolyan gondoltad, akkor hülye vagy.
Lehetőleg inkább kerüld a fiúkat, ne szívass minket azzal, hogy neked a veszekedésektől izgalmas egy kapcsolat.
süti beállítások módosítása