Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2010.04.17. 15:45 Detlef

Gáz pasidumák és perverz állatok

Folytassuk a párkapcsolati problémák című nagysikerű sorozatot, aktuális témám a perverz állatok és a gáz pasidumák kapcsolata. Nőismerőseim gyakran panaszkodnak, hogy mostanában "mindenféle perverz állat" betalálja őket. És ahogy Gracepark írta egy előző kommentben, a csajok körében szaporodik a "gáz pasidumák" sora. És hogy ez a kettő hogy függ össze egymással? Remélem, az írás végén mindenki számára világos lesz.

Szerintem, gáz pasiduma nincs. Csupán duma, amit egy gáz pasi mond. Ha nem gáz pasi mondja, az nem gáz. Figyeljük meg, hogyan mesélik el a lányok az ilyen történetet, mindig van mellett jellemzés: "Múltkor odajött hozzám egy ..[1].. pasi, és elkezdett egy tök.[2]... szöveggel nyomulni." Konklúzió: Én erre .[3]..." A végeredményt mindig az [1]számú jelző(k) határozzák meg.

A gáz pasi eldöntésének receptje:

1. Hogy néz ki?
2. Mit mondanak a barátnők?

Akik nem jól néznek ki vagy nem jót mondanak róla a barátnők, azok a gáz pasik. Sőt ha a delikvens első szűrőn át is megy, a második szempont drámai vélemény-változásokat képes előidézni.  Ez modern dolog, a történelemben minden társadalmi rendszernek megvoltak az eszközei arra nézve, hogy ellensúlyozzák a fenti két téren tapasztalható hiányosságokat, kivéve a mainak. Minderről gondoskodott az adott kor ideológiája, amely működő leosztásokat kínált az átlagférfiaknak és az átlagnőknek.

(Hamarosan folytatom a perverz állatokkal)

2 komment

Címkék: állat gáz perverz pasi pasiduma


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drywater 2010.04.18. 19:55:59

Szeretném leszögezni, hogy nem kitiltásra játszok, csak ez a véleményem. :)

Biztosan nekem vannak magas igényeim, de nem kezdek olyan nővel, aki egyedül képtelen dönteni. Tudjon ellentmondani másoknak, mert adott esetben mindenkinek más érzelmei vannak. Pl. bárátnő nem érzi, hogy még így gázul is lehet sikere a csávónak.

Teljesen úgy tűnik az írásodból, mintha minden barátnő gonosz lenne, és az önbizalom hiányos pasikat célzott lövésekkel távolítanák el. Remélem a folytatásban kitérsz arra, hogy a barátnők azért járnak együtt, mert alkalomadtán csak így tudják megvédeni magukat. És a biztonság nagyon fontos, minden ember életében. Pont ezért stresszes dolog odamenni valakihez és megszólítani. Azonnal elvész a biztonság, mert valami bizonytalan kezdődött el. Az események kimenetele kérdéses, és a legtöbbünket ez hatalmas félelemmel tölt el. Engem is.

A megoldáshoz olyasmi kell, ami manapság rendesen háttérbe szorult. Ez pedig a bátorság. Nagyon kevés bátor ember jár-kel ma ebben az országban. Ne tévessze senki össze a nagyszájú embereket a bátrakkal. Az még nem bátorság, ha alamuszi emberek felett ,,uralkodik'' valaki. Az ilyesmi csak bajban mutatkozik meg.

A bátorságban az a szép, hogy tanulható, sőt mi több, minden ember bátornak születik, csak módszeres neveléssel kiirtják. Egy gyerek félelem nélkül él. Aztán szépen lassan teletömik a fejét sületlenségekkel. (Nem rosszindulatból, csak szeretetből. Jaj, vigyázz! Ne nyúlj hozzá! Gyere, fogd meg a kezem, itt vagy biztonságban...)

Amikor sikerül visszaszerezni a bátorságot, akkor már a külső másodlagos szerepet kap, mert a kisugárzás veszi át az első helyet. És így már gyorsan meg lehet szabadulni a kudarctól való félelemtől. (a hebegések mögött ez áll)

A barátnőkről még annyit, hogy ők is félnek a másik elvesztésétől. Megjelent egy srác, aki, ha sikere lesz, sokkal több időt fog majd eltölteni az adott lánnyal. És a barátnőkre egyre kevesebb idő jut majd. (igazi barátságban nincs önzőség, de ma olyan kevés Barátság van...)

Detlef · http://www.gazdapiac.com 2010.04.20. 12:19:47

Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :)

"Teljesen úgy tűnik az írásodból, mintha minden barátnő gonosz lenne, és az önbizalom hiányos pasikat célzott lövésekkel távolítanák el."

Hát ne haragudj, de nekem meg ez a véleményem. A barátaim és az ismerőseim nagy része szingli. Időnként úgy néz ki, hogy összejön nekik ez-az, aztán valahol mindig elhal a dolog néhány randi vagy max. néhány hónap után. Van köztük csúnya és szép, gazdag és szegény, okos és buta. Egy biztos: nagy részük mindenképpen alkalmas társnak. Viszont ha belehallgatok a barátnői társalgásokba, ott tényleg csak a fikázás megy. Ez azért nem jó mert... Amaz azért nem jó mert... Az értékekről ritkán esik szó, az is úgy, hogy 'Hát igen, de..."
süti beállítások módosítása