Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2009.01.07. 00:29 Susybaby

Egszerűen nem bírom tovább...

Sziasztok, BUÉK minden kedves kommentelőmnek! Régen nem hallattam magamról, de nem vesztem el, és remélem Ti sem! Pondi írta ezt a levelet, segítsünk neki megoldani ezt a cseppet sem könnyű helyzetet!

Szia! Nemtudom mit tegyek, egyszerűen nem bírom tovább.
Osztálytársak vagyunk, és 3 éve iszonyatosan szerelmes vagyok belé. 2 éve sokat szemeztünk meg flörtöltünk, és én nagy türelmetlen létemre, kb 2 hónap után, elhívtam beszélni. A beszélgetés így zajlott:

Ő- azt hiszem tudom mit akarsz mondani...
Én- tényleg? mit?
Ő- hát h.... te szeretsz engem....
én nagy zavarban- hát naggyából igen ezt...
Ő-....
Én- és?
Ő - hát gondolkodtam rajta de most nem...
elsündörgök....

ez volt életem legnagyobb hibája. nem szabadott volna így lerohannom, mert ő elég félénk, és önbizalomhiányos meg tapasztalatlan.
1 héttel később (persze azóta nem beszéltünk, és kerültük egymást ahogy kell) én sms: ha nem most akkor mikor?
2 nappal később: nem érzem magam késznek, maradjunk barátok. ugye nincs harag?
én : nincs....

Persze én azóta nem tettem túl magam a dolgon és jobban szeretem napról napra. Nem tudom meddig fogom még kibírni és mosolyogni mindenki szemébe. Azóta hála istennek egy kicsit oldódott a jég, de még mindig van belőle. Nem nagyon tudok vele beszélgetni, mert nem tudok gondolkodni értelmesen az 1 méteres körzetében.

Szeretném ha szeretne, 2 éve szinte biztos voltam benne h szeret. Most nemtudom mivan, de néééha látom h rám néz. 3 havonta 1x pedig vmi testi dologgal (fenékbecsapás, megcsikizés, stb.) kinyilatkoztatja h tetszem neki. Igazából én nem bírom tovább, elegem van, folyamatosan görcs van a gyomromban, és a torkomban gombóc.... már el akartam menni a suliból, de mivel Waldorfba járok és 11-es vagyok ez szinte lehetetlen...Kiszeretni, annyiszor próbáltam már, de mivel minden nap látom... Lehetetlen... Ennyi,...

remélem tudsz segíteni....

5 komment

Címkék: bizonytalanság szenvedés a lány időt kér meddig várjak még?


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2009.01.07. 00:38:06

Szia!
Az odáig rendben van, hogy a lány időt kért. Na de mindez két évvel ezelőtt volt.

Jól értem, hogy azóta gyakorlatilag nem történt semmi, te szenvedsz magadban, ő pedig néha rádmosolyog és időnként megcsiklandoz? Mert ha két éven keresztül nem tudta eldönteni, hogy mit akar, nem szabad tovább szenvedni miatta. Azért nem tudsz 'kiszeretni' , mert bizonytalanságban vagy.

Szerintem egy esélyed van; ha legközelebb rácsap a fenekedre, fordulj meg, fogd meg a kezét és csókold meg! Ha még szeret, viszonozni fogja, ha nem, mondd meg neki, hogy úgy érzed, eleget vártál, de tovább nem akarsz, és egyszerűen képtelen vagy a barátságra. És innentől kezdve csak úgy tudsz 'kiszeretni', ha minden erőddel a tanulásra, sportra, és olyan tevékenységekre koncentrálsz, amelyek nincsenek kapcsolatban Vele! Sőt az esetleges közös baráti kört is le kell cserélni.
Egy iskola van akkora, hogy lehessen távolságot tartani. De végre úgy fogod érezni, hogy Te döntöttél, és ez erőt fog adni!

Pondi 2009.01.07. 17:16:31

Asszem nem derül ki a szövegből, hogy ő fiú...:)

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.01.08. 15:32:27

Szia, kitettem a linked én is további szép napot! és sok kölcsönös látogatót!

Dead-End 2009.01.08. 22:22:46

@Pondi: Felejtsd el! Mielőbb. Ha kellenél neki, már megmondta volna, hidd el! Tudom, ez így durván hangzik most tőle, de tudom, mit beszélek. Nézz szét a blogomon, és keress olyan irományokat, melyeknek címe tartalmazza ezt: Sebhelyek! Olvasd el őket! Nem véletlenül mondom, hogy felejtsd el!

borosta 2009.01.20. 00:05:54

Pondi nagyon gyorsan nézd meg a CSAK BARÁTOK (Just Friends) címü filmet, aztán úgy 35 évesen egy Porsche-val menj vissza a környékre...:) rossz Vicc volt bocs... mindenesetre nem szabad bedőlni ennek a ''barátok'' dolognak mert addig fogsz szívni míg ki nem ölöd magadból az összes érzést mert annyira fájni fog.

Van 1000 meg 1000 nő mindegyikben van valami értékes, még az útszéli kurvában is...csak kell egy szem hogy meglásd...ne légy szemellenzős...egy kalappal!...
süti beállítások módosítása