Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.21. 23:00 Susybaby

Fingó gringó

Nagyon kínos ilyesmiről írni, de a barátom egy disznó, nincs rá jobb szó.

A ti barátotok is ilyen, hogy ül mellettetek és egyszer csak elfingja magát?

Az enyém ezt csinálja, és rettenetesen ideges leszek tőle, mert nagyon büdös. Úgy tűnik, őt ez nem is érdekli. Az ebédlőasztalnál is volt már rá példa.

Nem egyszer, nem kétszer panaszkodtam már, de oda se figyel rám.

Ti hogyan kezelitek az ilyesmit? Vagy nem is törődtök vele?

9 komment

Címkék: disznó paraszt fing büdös


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gina 2008.10.22. 09:50:40

Bocs, de fetrengek a röhögéstől. Te figyelj, itt természetes folyamatokról van szó. Jó, én soha nem csinálnék olyat, hogy odaülök a barátom mellé és eleresztek egyet, de a férfiak szégyen-határa szerintem alacsonyabban van.

Ülünk a nappaliban a kanapén, nézzük a tévét, a barátomnak pukiznia kell, hát csinálja, még a végén fájni fog a hasa, ha nem teszi. Most minden alkalommal küldjem ki a WC-re?

Amíg mindezt mozdulatlan arccal teszi, és mondjuk nem vigyorogva, addig nincs ezzel gond. Végülis magunk között vagyunk. Gina

azallamenvagyok 2008.10.22. 13:33:51

én bejelentem előtte:DDD

amúgy, ha disznónak tartod, miért vagy vele?

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.22. 16:28:13

@azallamenvagyok: na igen, az a minimum hogy szólsz...legyen idő fedezékbe vonulni...:-)

Szerintem az a gáz, ha valaki elégedett mosollyal az arcán ereget a másik arcába. Ha néha-néha eldurran egy-egy puki, az önmagában nem túl nagy baj. Én külföldön úgy tapasztaltam, hogy még társaságban is, ha véletlen megesik ilyesmi, csak mosolyognak. Itthon ez főbenjáró bűnnek számít, és hatalmas megbotránkozást tud okozni.

dalmata · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.22. 17:42:47

Fogadjunk! Te állati ideges leszel ha ezt csinálja, igaz? Ő meg erre vigyorog is egy jót.

A provokáció a figyelemfelkeltés egyik formája.

Nevetek, miközben ezeket a sorokat írom, mert amikor a legjobb barátnőmnél vagyok és valamit csinálok (amiről tudom hogy utálja) örülök mint egy kisgyerek, ha kitör rajta a dühroham.

Ez persze nincs így rendben. Ezért nem is csinálom....vagy csak akkor, ha a helyzet megfelelő.

Egérke 2008.10.23. 08:49:25

Az enyém ugyan nem fingadozik, de vannak más dolgai, amik zavarnak. Azon csodálkozok, hogy ez miért nem érdekli? Mi lenne, ha ilyenkor egyszerűen fölállnál és elmennél. Mondjuk át a másik szobába?

dagobertfuck 2008.10.23. 09:26:38

Jaja, van ilyen. De az se semmi, amikor a nők finganak!

Sosem így képzeltem el az efféle illatokat. Pedig a szerelem nem az orron keresztül üzemel, szerény véleményem szerint. Idén nyáron volt szerencsém egy lány fingjától kábultan zöld réteken és mezőkön vándorolva átélni a szerelem mélységeit.

A legszebb bókokat mondtuk egymásnak, és vidáman böfögtünk amikor megpillantottunk egy hullócsillagot. A dolog nem jól végződött, de hogy emiatt -e...de legalább tanultam valamit a dologból ->

Tanulság: Csak boldog seggből jön vidám fing

idiotapocs 2008.11.14. 14:15:26

Anno nekem egyszer sikerült második randi előtt valami durva kajakombót betolnom, és egész végig visszatartottam. A végére már teljesen fel volt fúvódva a hasam. Felkísértem a koleszba(nem akartam de erősködött), aztán muszáj volt kérnem egy tekercs budipapírt, iszkiri budiba-> kb 3 percig folyamatosan fingottam, egy-két szardarab is közékeveredett.

Tamika 2008.12.11. 11:26:31

és mi lenne,ha te is viszonoznád neki e "kellemes" illatokat,mondjuk ugyanúgy az ebédlôasztalnál?:P

Tamika 2008.12.11. 11:28:01

szerintem nagyon gyorsan meggondolná magát,miután gondolom neki sem lehet kellemes a Vasárnapi finom rántott hús mellé grátiszba egy puki
süti beállítások módosítása