Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.14. 09:50 Susybaby

Féltékenység

Sziasztok, van egy problémám:

Lassan már négy éve együtt vagyok a jegyesemmel, és nagyon boldogok vagyunk, mindennél jobban szeretjük egymást, és ezt mindketten látjuk és érezzük...szóval van egy problémám, aminek a barátnőmhöz van köze, akivel kiválóan megértjük egymást, és már hat éve nagyon jó barátságban vagyok.

Nagyon csinos lányról van szó, éppen ezért mindig félek, amikor hármasban találkozunk (vagy négyesben, ha az ő barátja is ott van), hogy a barátom őt szebbnek találja mint engem...Tudom, ez most nagyon hülyén hangzik, de hátha valaki ismeri közületek az érzést, és azt is meg tudja mondani, hogyan szabadulhatnék meg tőle. Ugyanis a barátságunkat továbbra is szeretném hármasban illetve négyesben élvezni.
 

4 komment

Címkék: barátság félelem féltékenység megőrzése elvesztés


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hölöm-Bölöm 2008.10.14. 20:26:26

Még akkor is ha...

A nálunk szebb embereknél sokkal-sokkal rosszabb dolgok is vannak. Naponta látok nálam szebb embereket.

Ha állandóan csak ezen paráznék, a drágámmal még a cukrászdába se ugorhatnék le, csak ha bekötöm a szemét.

Attól még senki nem cseréli le a partnerét, hogy megismert valakit, aki szebb nála.
A kapcsolatok általában azért mennek tönkre, mert az egyik nem akarja többet a másikat.
Attól mert valaki szebben néz ki, nem válik az illető a másik szívében semmivé.

Don't worry. Az élet ilyen és nem más.

Ines 2008.10.14. 22:13:01

NAgyon szép dolog, hogy szépnek találod a barátnődet. És örülj neki, mivel általában az emberek magukhoz hasonlóan vonzó embert választanak, akár szerelmesnek, akár legjobb barátnőnek:) Elhiheted, mert tanítják az Elte-n;)
Szóval én azt javasolnám neked, hogy higgy magadban. Lehet, hogy te szebbnek látod a barátnődet, de a szépség mindig szubjektív. Szerintem egyszer (ha még nem tetted meg) kérdezd meg a párod véleményét. És ne sértődj meg, ha azt mondja szép. Akkor hasonló a látásmódotok. Tudom jól, vannak klasszikus szépségek, én pl. ilyennek tartom Jessica Albát (gyönyörűnek tartom), és természetes lenne, ha idejönne én csúnyának tartanám magam. De az egésznek 80% kisugárzáson múlik. Bízz magadban, és tudd, hogy te is szép vagy, légy büszke magadra és szeresd a külsőd!
De ne feledd: 1. A szépség nagyon szubjektív.
2. A szépség nem minden. Lehet valaki szép, ha egyszerűen nincs benne valami plusz, karizma, kisugárzás, vagy nevezzük ahogy csak lehet, a szépség üres marad.
3. Légy büszke magadra. Ki tudod mondani a problémádat, és nem titkon áskálódva irigykedsz a barátnődre. Kicsi dolognak tűnik, de a többség számára, hidd el, hogy nem az:)

zZz 2008.10.14. 22:51:49

A lényeget az előttem kommentelők már elmondták.

Sok szép nőt láttam már, akik technikailag valóban szépek, de ennyi, semmi pluszt nem láttam bennük, amitől nekem akár megfordult volna a fejemben, hogy akarok tőlük valamit.

Értsd: hogy valaki "formailag" szép, attól még nem biztos, hogy nyerő is. Nem pusztán a nyers külsőre bukunk mi férfiak. Mármint a nem primitív ösztönlényféle férfiak.

Nati 2008.10.15. 01:32:02

Köszönöm a biztató szavakat, kezdek megnyugodni! Nati
süti beállítások módosítása