Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.09.30. 12:27 Susybaby

Hol a határ?

Első számú probléma Zsófitól:

Ti meddig engeditek a barátnőtöket, barátotokat elmenni, és hol van a tűréshatár? Például, elengeditek a kedveseteket egy ellenkező neművel moziba? Vagy hogy kettesben, a másiknál otthon filmet nézzenek? És ha összebújnak közben? Ilyen apróságokra gondolok.

És őszintén: Ti többet megengedtek magatoknak, mint amit a másiktól eltűrtök?

Zsófi

5 komment

Címkék: tolerancia szerelem barátság határ tűrés


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvicska 2008.09.30. 13:05:11

"elengeditek a kedveseteket egy ellenkező neművel moziba?"

Persze, miért ne?

"kettesben, a másiknál otthon filmet nézzenek?"

Nézhetnek

"És ha összebújnak közben?"

Úgy alapból OK - a helyzettől függ, meg attól hogy mennyire szoros a dolog...

Ha ők egymáshozbújnak, én meg egyedül ülök mellettük, hát az nem igazán tetszene. Nem is hagynám szó nélkül, előbb-utóbb szólnék, vagy még aznap este, de másnap mindenképpen. Nem az a baj ha szorosan egymáshoz bújnak, hanem az ha közben nekem az az érzésem támad hogy zavarok.

Ha nem vagyok ott, nyilván nem is tudok róla, akkor átkarolhatják egymást, fejüket egymás vállára hajthatják, még az se baj. Testi közelség, de nyúlkapiszka nélkül.

A jókedvem odáig tartana, amíg nem nyúlnak kezek a póló alá, nem csattannak csókok, és nem hullanak ruhák, és ráadásul az egész olyan ügyetlenül hogy még észre is vegyem.

"És őszintén: Ti többet megengedtek magatoknak, mint amit a másiktól eltűrtök?"

Nem. Ő régen elég sokat megengedett magának. De az általam leírt határokat soha nem lépte át. Tudomásom szerint. :-)

Félkarú Rabló · http://www.felkarurablo.blogspot.com 2008.09.30. 21:56:07

Neki is pont annyit engedek meg, mint amennyit magamnak...

Fricike 2008.10.01. 09:00:51

Hát igen, elméletileg neki is annyit szabad, amennyit nekem. De a valóságban én jóval féltékenyebb vagyok. Nézhetnek filmet, össze is bújhatnak, szex kizárva.

crazygirl2009 2008.10.01. 22:55:59

Félkarú: Neki is pont annyit engedek meg, mint amennyit magamnak...

Mennyi az az annyi? :-)

Fricike és Horvicska, nálatok a pont. Valószínűleg nem lennék túlságosan elragadtatva ha a jelenlétemben összebújnánka. Horvicska nem akarja hogy kizárják, én is rosszul érezném magam ha kizárnak, annál sokkal önzőbb vagyok. :-)

dalmata · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.02. 15:56:50

"Valószínűleg nem lennék túlságosan elragadtatva ha a jelenlétemben összebújnánka. Horvicska nem akarja hogy kizárják, én is rosszul érezném magam ha kizárnak, annál sokkal önzőbb vagyok. :-) "

Ez a korlátozás, azt hiszem nálam is él.

Egyébként meg szerintem döntő, hogy egy kapcsolatban ne kétféle mérce legyen. A nők hajlamosak az ilyesmire...
süti beállítások módosítása