Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.11.02. 17:47 Susybaby

Nem érzek semmit...

Szisztok, kíváncsi vagyok mit szóltok ahhoz, amit most írok. Több mint egy éve külön élek a férjemtől *válás folyamatban*, házasságunk meglehetősen érzelemmentes volt. Október elején egy párkereső fórumon megismerkedtem egy kedves, figyelmes férfivel. Jó, az első randik annyiból állt, hogy elmentünk kb. két óra hosszat, több indőnk nem volt, a tó körül sétálni, beszélgettünk. Aranyosnak találtam.

A második randi egy héttel később volt, születésnapja volt és engem is meghívott. Elmentem, hogy megnézzem, milyen körökben mozog, és egyáltalán hogy él, ez ugyanis sokat elmond egy emberről. Az elmúlt héten majdnem minden nap beszéltünk egymással telefonon, és majdnem mindig ő hívott engem. Egyik beszélgetés se volt 2-3 óránál rövidebb, és szerelmes emaileket is küldött, meglehetősen érzelmes tartalommal, hogy 'belémzúgott', és hogy szeretne egy hosszútávú kapcsolatot velem, és hogy egy csinos nő vagyok stb.

És most 28-án volt a harmadik randevúnk. Kávézó, utána pizzéria, aztán egy kis borozó. Idáig semmi testi dolog nem történt, de éppen a legutolsó randin megfogta a kezem (a borozóban), de valahogy tisztára idegen érzés volt, és el is húztam a kezem. Nem mondott semmit.

Amikor elindultunk, búcsúzáskor a kocsinál úgy magához szorított, hogy alig kaptam levegőt, majdhogynem fájt, erre két lépést arrébb léptem, és azt mondtam, hogy már olyan régen csináltak velem ilyet, hogy már nem is emlékszem, erre megint magához szorított, ha nem is olyan vadul mint az előbb.

Az a problémám, hogy a kézfogásnál semmit nem éreztem, mintha egy teljesen idegen ember ért volna hozzám. Őszerinte a harmadik randinál ennél előrébb is lehetnénk. Ti mit gondoltok?

6 komment

Címkék: ölelés randevú kézfogás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricike 2008.11.05. 17:12:42

Kedves levélíró, arról SEMMIT nem írtál, hogy MILYEN körökben mozog a srác, egyébként merész tőle, hogy egy 'friss' nőismerősét meghívta a szülinapi bulijára, én valószínűleg nem merném, talán ha már lenne köztünk valami...de ti még messze nem jutottatok el odáig, vagy talán soha el sem juttok.

A viselkedése arra enged következtetni, hogy nagyon beléd van szerelmesedve, VAGY önmaga előtt akar valamit bizonyítani, és téged a lehető leggyorsabban meghódítani. Én inkább az elsőre szavaznék...

DE, megkérdezhetem, hogy miért keltesz benne reményeket, és PONTOSAN ezt teszed, ha továbbra is találkozol vele, akinek a szemében te vagy a legjobb a világon?...

Nem vagyok benne biztos, hogy az intim közelséggel van problémát...őszintén szólva én mást olvasok ki a soraidból.

A srác meglehetősen rámenős, ez azt bizonyítja, hogy nagyon szerelmes beléd..

....>>>>>> Attól hogy nem érzel semmit iránta, egy 'idegentől' a 'zavaróig' terjedő skála lenne normális...és emberi.

Semmi sem muszáj..persze hogy nem. Ha nem lobbantál fel, akkor egyszerűen nincs szerencséd.

De ha én nő lennék, akkor őszintén és korrekt módon véget vetnék a dolognak. Mert ha így folytatod, az eredmény nem lehet más, mint örömtelen együtlét, és félreértések sorozata. Mert eddig nem mondtál neki semmi biztosat.

Már csak a srácra való tekintettel is megtenném...mert akkor mind a ketten szabadok lennétek, és kereshetnétek tovább.

Eddig nem sokat áldoztatok a kapcsolatra...így valószínűleg nem lenne mérges sem rád, egyszerűen férfiasan elismerné, hogy nem jött be, ez van, viszlát, jöhet a következő...

Dead-End 2008.11.08. 15:10:04

Irományhoz szólva:
Az, hogy nincs meg egyből a szikra, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lesz meg. Mindennek van egy folymata. Találkozz vele párszor, és kiderül, hogy lesz-e ebből valami vagy sem.

Előttem szólónak:
"De ha én nő lennék, akkor őszintén és korrekt módon véget vetnék a dolognak."
Nem, nem vetnél véget, mert akkor nő génjeid lennének, és nem férfiként gondolkodnál.

én 2008.12.06. 17:02:42

nem érdekel.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2008.12.20. 17:34:27

Üdv, bocs hogy nem a témához szólok, de nagyon tetszik a blog és lehetnénk partneroldalak, ha benne vagy irj nálam, és kiteszem a linked, ha te is.

eszterla 2008.12.27. 14:40:49

üdv Susy!

"Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-). "
Kedves Susy! Ezúttal Te szorulsz tanácsra? :)..
A "posztod" címe egyértelműen arra utal. hogy nem érzel semmit. Valóban: a posztban semmilyen érzelemre utaló jel nincs..Aranyos-írod..és ennyi. Elhúzod a kezed. Zavar a közelsége. Szerintem Neked nem tetszik ezt a férfi!
Bizonytalan vagy. Véleményem szerint, ha nem mozgat meg ott legbelül akkor el sem kezdjük azt a kapcsolatot. Adhatsz esélyt természetesen, de nem látom értelmét. Ez a férfi nagyon siet. Nagyon éhes: a szeretetre, egy társra, vagy csak egyszerűen a testi szükségleteit akarja kielégíteni. Túl gyors a tempó..Az érzelmeknek időt kell adni. Ha egy érett személyiségről van szó, és akinek komolyak a szándékai az nem siet, ha nem hagyja, hogy a z érzelmek áramoljanak szépen a maguk idejében. Nem tolakodó pl. Időt kell adni egy élet születésének is, mint ahogyan az érzelmek sem csettintésre születnek meg..Idő..idő.
Ha nem érzel semmit, ha semmit sem mozgatott meg benned, akkor abból nem biztos, hogy egy szép kapcsolat, avagy szerelem szövődik..Nem hinném..Mert a szikra után, -amennyiben az kölcsönös-megszületnek az érzelmek..a szerelem. Attól függ, hogy Te mit szeretnél egy kapcsolattól, vagy ettől a kapcsolattól: ha pusztán csak hiányérzeted van, és a társtalanságod iránti szomjad akarod gyorsan csillapítani....! Nem hinném, hogy ezt akarod. bizonyára egy szép kapcsolatot szeretnél.
Az érzelmeknek időt kell adni...

Ez a férfi nagyon siet..Miért siet? Tudod már?
süti beállítások módosítása