Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2009.08.08. 16:24 Detlef

A nők - 1.

A nők csakis azon a klasszikusan - ám legtöbbször hamisan - a férfiakkal társított tulajdonságok terén próbálják meg a férfiakkal felvenni a versenyt, amik nem kívánnak semmilyen energiabefektetést, mint pl. a ronda beszéd, az ivászat, vagy a fél város végigkefélése. Ezekhez ugye sem értelem, sem szorgalom nem kell, de még csak tehetség sem. Ezért aztán ezen a területen a mai - feminácizmuson felnőtt - nők "férfiabbak" a férfiaknál, minden más területen pedig, ahol tényleg csak munka- és időbefektetéssel lehetne előrejutni, ott pedig számot tartanak - és sajnos számíthatnak is - a pozitív diszkriminációra, amely akkor is garantálja számukra a kényelmet, versenyhelyzetben pedig ugyanazt - vagy még jobb - eredményt, ha fele annyit sem teljesítenek, mint férfi társaik.Ezért gondolják azt - ahogy a reklám is súlykolja beléjük ugye -, hogy nekik "ez jár", beleértve Brad Pitt klónja is férfiból, és ezért alázzák meg és utasítják vissza az amúgy tök normális férfiakat (legalábbis a kapuzárási pánikukig, amikor is meg fognak maguknak egy pénzgyártó gépezetet, akit aztán majd a gyerek születését pár évvel követő válás során jól lehúzhatnak, egy életre biztosítva saját megélhetésüket), akik aztán végső frusztrációjukban öngyilkosok, gyilkosok, pedofilok, vagy ki tudja még mik lesznek.
 

Szólj hozzá!

Címkék: diszkrimináció pozitív pasi brad pitt férfias megaláz teszetosza tesze tosza


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.