Linkblog

Szerelem Blog

Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-) Sőt hamarosan Detlef barátom is beszáll a férfinem képviselőjeként. Azért gyűlünk itt össze, hogy megvitassuk egymás problémáit. Ha szeretnéd hogy rólad szóljon a post, írj a susybaby12 (kukac) gmail.com - ra!

Tipp

Ne a multikat támogasd, vásárolj magyar termelőktől! Én is kiteszek egy ilyen dobozt

Friss topikok

  • Detlef: Kulturált véleménynyilvánításért nem jár kitiltás, bármi is legyen az. :) "Teljesen úgy tűnik az ... (2010.04.20. 12:19) Gáz pasidumák és perverz állatok
  • drywater: Detlef, mikorra várható a bejegyzés folytatása? :) A B verziós herceg tökéletesen illik az önző n... (2010.04.18. 19:31) Párkapcsolati problémák - Miért nem udvarolnak a férfiak?
  • egypercc: Üdv! Szerintem légy vele öszinte és mond el mit érzel. Lehet ez a kapcsolat a végét járja. Én is í... (2009.11.05. 16:45) Furcsán viselkedik a barátnőm
  • Detlef: Én úgy gondolom, ez valahol természetes. Illetve a női egyenjogúság következménye. Ugye régen volt... (2009.10.03. 00:18)
  • susztera: Nem könnyű, de tudni kell különbséget tenni a szerelem és amit Te adott pillanatban, adott lelki á... (2009.07.21. 14:08) Ne ítéljetek!

2008.10.15. 09:58 Susybaby

Ki keressen kit?

Kedves mindenki, szombaton csodálatos első találkozásban volt részem. Én 23 éves vagyok, a férfi 30, egy társkereső irodát választottam ki őt, már rengeteg levelet írtunk egymásnak. Amikor először egymás szemébe néztünk, mindketten éreztük hogy fellobban a láng. Először együtt vacsoráztunk, majd elmentünk egy szolid diszkóba.

 

Sokat nevettünk, és még annál is több mesélnivalónk volt egymás számára. Később felmentünk a zsúfolt táncparkettre, átkaroltuk egymást, és végül a tánc egy hosszú és kiadós csók-jelenetben végződött. (Ábrándozva nézett rám, és mindketten akartuk, de nagyon). Megfogta a kezemet és a szívére tette hogy megmutassa milyen gyorsan ver. Végül ott álltunk az állomáson, és egy szenvedélyes búcsúcsók után amit soha nem fogok elfelejteni, rámnézett a vonatajtóból és kérdő hangsúllyal a hangjában: "telefonálunk vagy írunk egymásnak", amire én elvarázsolt, ködben lebegő állapotomban csak mosolyogtam és annyit tudtam mondani "Mmmh' és máris becsukódtak az ajtók.

Mindenképpen szeretném őt viszontlátni, de nem akarok az idegeire menni (anno én írtam neki a társkereső ügynökségnél). Ti mit gondoltok erről az egész dologról? Mit tanácsolnátok, hogyan viselkedjek? Fogalmam sincs, hogy nekem kell -e kezdeményezni...még sose voltam ilyen helyzetben, előtte egy hatéves kapcsolatom volt, és ott nem került sor ilyen 'felhívós játékra'. Köszi, Barbi

7 komment

Címkék: telefon első bizonytalanság társkereső iroda újra találkozás partnerközvetítő felhívni


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyulacs 2008.10.15. 10:54:31

mi is társkeresőn keresztül ismerkedtünk meg, és ahogy nálad is, nagyon jó volt az első találkozás.

én úgy csináltam,hogy először írtam neki egy SMS-t, errő ő 2 (!) nappal később felhívótt, azaz nem azonnal. Még aznap találkoztunk. a következő találkozás 3 nap múlva jött, megint én kezdeményeztem (SMS-ben megkérdeztem, van -e kedve moziba menni, ő erre visszahívott).

először én voltam a kezdeményezőbb, mert nagyon szexinek találtam, de ő volt az, aki jobban, hamarabb illetve kezdettől fogva szerelmes volt belém.
A randikat én kezdeményeztem, de azt is én döntöttem el, hogy mikor érjenek véget, illetve, hogy pontosan mikor és hol találkozzunk.

az hogy ki ad jelet először magáról, vagy ad egyáltalán, annak az világon semmi köze nincs a másik után szaladgáláshoz.

Gina 2008.10.15. 11:45:57

Eddig ugye folyamatos volt a kapcsolat a levelezéssel. Én a helyedben nem szakítanám meg ezt, és nem várnék mindenáron arra hogy ő jelentkezzen. Viselkedj normálisan. Ha ezelőtt minden héten írtál egy emilt neki, akkor folytasd ugyanígy. Ui. ő nem azt mondta hogy "majd felhívlak" hanem azt hogy "telefonálUNK vagy írUNK egymásnak". Szóval nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot, mert a végén mindkettőtöknek elmegy majd a bátorsága. Gyerünk, csapj a billentyűk közé! De ne bombázd le, csak írj egy üzenetet. Ha nem válaszol, akkor nyugodtan el is felejtheted az egészet.

Dead-End 2008.10.15. 23:10:15

Nem elemezném azt, hogy mit mondott, de olykor a fiúk várják, hogy a lány keresse őket, még ha ez úgymond "rendellenesnek" is tűnik. Egy rövid, semleges üzenetből nem lehet probléma, írj rá! :)

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.15. 23:16:24

A saját véleményem az ha eddig nem keresett akkor annyira nem hagytál benne "mély nyomot"

Nekem az a tapasztalatom ha egy férfi odavan egy nőért akkor mindent megtesz, hogy kapcsolatba kerüljön vele.

De ne legyen igazam!

Nem szeretek ilyen esetekben tanácsot adni,nem is lehet.
Neked kell eldönteni mit fogsz csinálni. Te érzed..

FreeChoice Magazin · http://freechoismagazine.blogspot.com/ 2008.10.16. 02:30:33

SusyBaby,

Véletlenek márpedig nincsenek, megerősít a hitemben. a találkozásunk a blogomon, a tegnapi bejegyzésem kapcsán, illetve a várható mai témám az FCMen, illetve a Te blogod témája.

A blgod egy nagyon remek és hiánypótló kezdeményezés, és úgy látom kereslet is akad bőven. Tuti téma! ;)

Szerintem látogass el az FCMre, nem fogod megbánni, sőt lehet új témát is találsz!


FCM
(alias LT)

ui: mvel nagyon offtopic a kommentem, természetesen moderálhatod, nincs harag, figyelni foglak elmetettelek!

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.16. 10:39:34

Kedves LT, elolvastam a bejegyzést. Ami a szexblogot illeti, úgy
gondolom, az továbbra is két ember magánügye zárt ajtók mögött. Természetesen a felmerülő problémák, segítségkérés más lapra tartozik, ott el tudnék képzelni valami hasonlót mint a szerelemblog.
Köszi az I-do linket, érdekes dolgokat ír!

FreeChoice Magazin · http://freechoismagazine.blogspot.com/ 2008.10.16. 19:30:44

"Ami a szexblogot illeti, úgy
gondolom, az továbbra is két ember magánügye zárt ajtók mögött. "

Ebben egytértünk, de mint lehetőség és mint igény adott, előbbutóbb élni fog vele valaki!

FCM
süti beállítások módosítása